keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Pajaelämää ja bloggausta...

Huono bloggari täällä huomenta... jotenkin vaan ei saa aikaseks päivitellä tänne... Mutta koitetaas taas!

Pajalla on tehty hommia tuttuun tapaan :) tässäpä pieni kurkkaus sisälle:

Valvontakameraa voi käyttää myös selfieiden ottamiseen :D

Mitäs sitä on sitten tehty... no ainakin pinnoituksia :) hopeointeja, rodinointeja ja patinointeja, ja tässäpä malliksi yksi kultaus... hopeasimpukat saivat uuden takin :)

 Kultaus...

Korjautöitä ja tuunauksia teen paljon... työtä, jossa ei aina suurta muutosta näy päällepäin. Mutta oonpahan muuten ammatissa, missä saan tehtyä monta ihmistä onnelliseks :) rakkaan korun korjaus tai tuunaus on todellakin luottotehtävä!

Tässäpä yksi korjaustyö teille näytille, sormukseen tehtiin koonmuutos ja haljennut kivi vaihdettiin ruusuhiontaiseen vuorikiteeseen :)

 Ennen ja jälkeen korjauksen...

Tämä tuunaus oli minulle todella tärkeä ja erityinen, koska nämä sormukset olivat  vastikään leskeksi jääneen Lenan ja hänen miehensä vihkisormukset. Näistä lähettiin työstämään muistoriipuksia Lenalle ja heidän yhteiselle lapselleen.

Sormukset muotoiltiin sydänriipuksiksi ja niiden keskelle laitettiin pieni sydän roikkumaan... muisto aviomiehestä ja isästä, aina sydämessä <3

 Muistoriipukset...

Bloggaaminen on kuulemani mukaan mennyt pois muodista, ja kun tuota omaa blogivirtaani siivosin, niin melkeinpä voin asiaan yhtyä! Niin moni blogi on kuihtunut pois... itsellä on vähän ristiriitaiset ajatukset, jatkaakko tätä, vaiko antaa sammua? Kirjottaminen ja ajatusten jakaminen on niin paljon nopeatemposempaa esim. Facebookissa, siellä saa myös palautteen välittömästi... täällä välillä tuntuu, että kirjoittelee iteksensä.

Mutta enkähän minä vielä raapustele tänne hajatelmiani :)14 kommenttia:

 1. ihanat nuo sydämet :)

  Munkin bloggaaminen on puolisen vuotta korissut henkitoreissaan. Jatkan uskomista siihen, että ihan tässä kohta saan taas enemmän aikaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, ei tätä tahtois lopettaakaan... jatketaanko molemmat paremmalla otteella :)

   Poista
 2. Ihania juttuja teet. Nuo sydämet! <3
  Vähän harmi, kun bloggaaminen on monelta kuihtunut. Itsekin kovin harvakseltaan postailen. Tykkään silti jotenkin tästä blogimaailman rauhallisuudesta ja sisäpiirimäisyydestä, enkä siksi ole edes Facebookissa. Seurailen vaan tuttujen kuulumisia miehen tunnuksilla, mikä tietty on vähän yksipuolista. Sinne kun ei parane mennä pahemmin kommentoimaan. :D Haaveena kyllä on ollut vähän korusivustoa Faceen rustata, mutta pelkään, että se jäisi torsoksi kumminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin, FB ei saa niin kattavia postauksia kun blogiin, ovat enemmän pikasia esittelyjä... mutta toisaalta sinne on jotenkin helppo postailla. Rohkeasti vaan sinäkin mukaan.

   Poista
 3. Jestas, onpas ihana ajatus noissa sydämissä, ja kauniitkin ovat.
  On käynyt minullakin mielessä samantapaisia blogiajatuksia lopettamisesta, mutta blogiin on kuitenkin helpompi kirjoitella välillä vähän pidempiä taustoja ja tarinoita kuin vaikka facebookiin, saati sitten instaan tai pinterestiin. Vaikka samat fiilikset on kyllä itsekseen pulisemisesta. En silti lopeta ainakaan ihan vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juurikin noinhan se on, blogiin saapi avautua enemmän... mut jatketaan!

   Poista
 4. Jatka ihmeessä blogin pitämistä. Tällainen hitaampi formaatti on juuri hyvä perinpohjaisempia selvityksiä varten, ei facebookissa juuri jaksa tällaisiin keskittyä. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 5. Muistoriipukset "aina sydämessä" aivan ihana ajatus ja idea :)
  Jatka ihmeessä blogin pitoa ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja enköhän mä tovin vielä jatka.

   Poista
 6. Ihanat muistoriipukset<3
  Mullakin olisi äitini sormuksia 2... pitäisikin miettiä mitä niistä....
  Muodin mukaan en mene, jatkan bloggaamista, koskapa facebookit yms. ei ole mua varten, ainakaan toistaiseksi:)
  Jatkathan sinäkin3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllähän mä jatkan.. eihän tätä lopettaa osaa. Ja jos voin auttaa sun sormusten kanssa, laita viestiä :)

   Poista