keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kesähumputtelua...

Kesä ja itikat... ihanaa! Sateet... nää... koitetaan nähä se valoisa puoli :)

Kattokaas vaikka tätä tikkataulua :) aattelin viritellä harrastusta... muksuna varmaan viimeeks moista nakellut, ja kun  tän ihanaisen pinkin näin, oli pakko napata matkaan!

Se ON pinkki :)

Juhannuksena piipahdimma Nurmeksessa ja se näyttikin parhaat puolensa... hellettä suorastaan :) mutta ennenkaikkea ihania ystäviä ja hyvää ruokaa ja juomaa <3

 Matkalla...

Lautasella...

Ja muutama työkin... Tein Siskot ry:lle hopeisen riipuksen heidän logostaan, se luovutettiin muistoksi yhdelle siskoista.


Kesän rippilapselle valmistin vähän erilaisen ripiristin :) etukirjain tyyliteltynä ja siinä pieni risti sahattuna... rouheaa ja miehekästä!

 Hopeaa ja nahkaa...

Valmistin myös kultaisen vihkisormuksen... tällä korvattiin vanha, pieneksi ja käyttämättömäksi jäänyt sormus. Materiaalina käytettiin vanha sormus ja lisänä muutakin "romukultaa", jotta saatiin tukeva sormus.

Kaarnamainen pinta oli tavoite...

Sormuksesta tulikin kivan rouhea :) kontrasti pintakuvioinnin ja kiillotetun pinnan välillä on hieno! Kyllä kelpaa nyt sormusta pitää.

Loppu viikko menneekin likan rippijuhlia tehdessä :) mutta jos ensi viikolla saisin teille vihdoin pajakuvia... alkaa olla jo aikalailla kasassa paikat.

Hauskaa loppuviikkoa!


6 kommenttia:

  1. Korut ovat tavan mukaan hienoja, mutta toi tikkataulu varasti shown ihan vallan. I-h-a-n-a. Miks mulla on vain tylsä mustavalkoinen punapäisillä tikoilla? En ala.

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) eiks ookkin vallan upea tikkataulu!

    VastaaPoista