keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Messuterkut...

Mäntsälän messut takana... paikkana oli Mäntsälän Suurlava, ja ihan kiva paikka olikin. Lava on rempattu uusien omistajien toimesta uuteen uskoon, tilat on toimivat ja siistit, ja ennenkaikkea ravintolan tarjonta on huippuluokkaa! Ei tarttenut nahistuneisiin muovipussileipiin tyytyä.... ja lisäksi hinnatkin olivat kohtuulliset.

Meillä oli Bellapuun kanssa paikka kuistilta... onneksi oli suht hyvä keli, sillä olimme ulkoreunalla. Mutta ainakin oli valoisaa ja raikasta :)

Saurikin ja Bellapuun pöydät...

Saimme pieneen tilaan viritettyä hyvin pöydät :) ostin taannoin Lidlistä retkipöytä tms. pakkauksen, jossa oli kolme eri pöytää. Niissä on kätsyä tuo korkeuden säätö, sai tota normipöytää korkeammalle osan... eli tuplasimme tilamme!

 
 Minun koruni...

Myynti ei niin huimaa ollunna, mutta toivon mukaan korut ja nimi jäi jonkun mieleen :) ainakin sain ihan kivaa palautetta! Ja kyllähän osa jo tunnistikin... aina parempi.

Lusikanvarsikoru jäi taannoin kummittelemaan, joten kun sain käsiini muutaman isomman Muslan jälkkärilusikan, niin piti tehdä siittä rannekoru... ja kivastihan tuo taipuikin... HUOMATTAVASTI helpommin, kuin iso ruokalusikka... ihan vaan vähän piti ähistä ;D

Musla rannekoru...

Loppuviikko meneekin yhdistyshommissa :) hiljasempaa täällä korurintamalla... joten hyvää viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kiva jotta oli kivat messut. Tässä voisi lauleskella, että 'Voi jospa oisin saanut olla mukana...'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noi vaihtelua tähän tavan arkeen :)

   Poista
 2. Mielenkiintoista nähdä aina muiden myyntipöytiä :). Itellä ei oo vielä omaa. Ei oo kyllä kuljetusvälinettäkään... No, mutta kiva on aina myydä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä kanssa kahtelen aina sillä silmällä, että miten muut on asioita ratkaisseet :)

   Poista
 3. Mukavan näköinen pöytä ollut teillä! Ja lusikka sopii käteen noinkin! Ihana ! :)

  VastaaPoista