lauantai 23. elokuuta 2014

Lusikka kauniiseen käteen...

Tämmöttinen asiakastyö tuli työn alle... Elikkäs iso hopeinen ruokalusikka, tuli muuntaa rannekoruksi. Näyttää helpolle, mutta sallikaa mun kertoa... että tämän kanssa on päästelty ärräpää jos toinenkin!

 Kaunis tul kuitenkin...

Elikkäs aloittelin sillä, että sahasin tuon lusikkapesän pieneksi... noin kahvilusikan kokoiseksi. Sitten taoin sen tasaiseksi... sillattiin tietty, että siittä vai vielä nätin ja siloisen kiillottamalla.

Tämän jälkeen lusikka hehkutettiin, että se pehmenisi, ja sitä olisi helpompi vääntää rannekorun muotoon... ja siten voipi unohtaa sen HELPOSTI tässä yhteydessä! Kyllähän tuo alaosa män nöyrästi, mutta yläosaa väännettiin ja taottiin... taottiin ja väännettiin... ISOSTI... Hirveää voimaahan tuossa ei voi käyttää, ettei vaurioita lusikan kuvioita, tai saa jälkiä aikaan, joita ei saa hiottua veks...

Mutta muutama hehkutus, monta ähinää ja puhinaa vääntäessä... kyllä se lopulta nöyrtys :) Kiillotus ja avot... sievä siittä tuli!
...

Olettehan muistaneet käydä kurkkimassa Käsityökorttelin sivuilla? Huomenna siellä voipi arvonnassa voittaa mm. tämän pennirannekorun :)

http://kasityokortteli.fi/avajaisviikko/

Saurikki on lahjoittanut arvontavoitoksi pennirannekorun Käsityökortteli -avajaisviikon arvontaan. Osallistu arvontoihin, joita järjestetään viikon jokaisena päivänä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yli 40 käsityöyrityksen, suomessa käsityönä valmistettuja, tuotteita.

Päivän kysymys: Minkä nimisen yrityksen saat, kun valitset hakusanoiksi päähine, kierrätys ja eläin? Vastaa http://kasityokortteli.fi/avajaisviikko/lauantai ja voit voittaa !

Hauskaa viikonloppua kaikille :)


14 kommenttia:

 1. No upeasti hohtelee hopean pinta! Olen ihastunut.

  VastaaPoista
 2. aargh, voin vain kuvitella voimasanojen määrää. Mulla olis pienemmässä muodossa tuo sama homma odottamassa, ja lykkään sitä vain koko ajan eteenpäin ja eteenpäin...
  Tästä tuli kaunis, todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ehkä se ol vääntämisen väärti... kiva tul.

   Poista
 3. Hehee, voin kuvitella äherryksen :) Kyllä kannatti!

  VastaaPoista
 4. Voi, kaunis rannekoru! Kyllä lusikka taipuu moneksi taitavissa käsissä! <3

  VastaaPoista