perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kesä kesä kesä...

Kesä :) on se vaan kiva... vaikka multa on kielletty auringonotto sädetysvammojen takia, enkä muutenkaan nyt niin helteessä viihy, niin on se vaan ihanaa! Ja kesä... ja lomakin... se on vaikka satais :)

Ei me ihmeitä tehdä... mökillä, kotona, kylässä... mutta rauhaisaa ja perheenkeskeistä aikaa, sitä viimeisen vuoden myllerryksen jälkeen kaipaa... olla vaan!

Tässä pari tunnelmakuvaa...

Mökkilaituri illan hämärtyessä...

Ja samalta laiturilta päivällä... tää on semmottinen omakuva :D

Mökillä ideoin tilauskorua, johon haluttiin käyttää viikinkien aurinkokiveä... ja en sitten voinut vastustaa kiusausta rakentaa tämmöttistä "viikinkikompassia" :) mä luulen, et tämmönen on näkynyt, siinä telkkarissa pyörineessä Viikingit -sarjassa... ihan varma en oo kyl.


Fimomassaa, optista kalsiittia, hopeoitua kuparilankaa ja puuvillanyöri... kuviot on painettu pintaan ja paiston jälkeen ne on maalattu vielä, että korostuisivat hyvin.

Meiän suunnistajaneiti tuosta innostus :)

 Kompassivertailua...

Tuo kuvio on Islantilainen Vegvísir... jonkinlainen symboli tai riimukirjoitus, jonka voima johdattaa matkalaiset myrskyävällä merellä turvallisesti perille. Aurinkokivellä suunnistamisesta en tiedä hölkäsen pöläystäkään... mut ohan se vaan aika kivan näkönen kokonaisuus :)

Viikinkikompassi...

Hauskaa viikonloppua :)


13 kommenttia:

 1. Voi että, korusta tuli ihana!!! <3 <3 <3

  Hyvää heinäkuuta, Saurikki ja mukavia lomia! :)

  VastaaPoista
 2. Tää on makee! Kiehtoo julmetusti tällaiset tarinat korujen takana.
  Ihanaa lomaa. Lomaa on oikeasti ihan se, että istuu yksin tai rakkaiden kanssa laiturilla ja lillittää varpaita vedessä. Ja pitää ainaskin yhet lettukestit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) tää on ihan huba juu. Hauskaa kesää sullekin.

   Poista
 3. Pinskun puuhastelut blogi on poistettu ja tilalle alan kirjoittaa pian puuhastelut blogia tervetuloa tutustumaan uuteen blogiin http://pianpuuhastelut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voi kun tuli melkein kademieli noista laiturikuvista!
  Ja mielettömän upea kompassi!! Mitä tuossa keskellä reijän peittona on?
  Hyvää kesäilyä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on se kivi... viikinkien aurinkokivi, jolla suunnistivat aurinkoon tiirailemalla... oikea nimi sille optinen kalsiitti.

   Poista
  2. Kiitos :) hauskaa kesää sinnekin!

   Poista
 5. Aivan mahtavan hieno kompassi, ai että!!

  VastaaPoista