tiistai 22. heinäkuuta 2014

Homma läks lapasesta...

Eilen kävimmä viettämässä kesälomapäivää Mikkelissä... pistäydyimme mm. kenkäverossa. Kävimme ihailemassa 1001 -lapasta näyttelyä... ja voi taivas, että olikin hienoja lapasia joka lähtöön!

 ISO lapanen...


Nämä ylläolevat on tehnyt minun serkkuni :) melkein siis mestari olen itsekkin... hah... tunnustettakoon, etten ole eläessäni lapasen lapasta tehnyt... jos ei sit lasketa niitä miniatyyrilapasia, mitkä ol muotia 80-luvulla :D.

Mutta jos tuosta polvi tyttärestä paranis :) likka on kova tekemään ja tämä näyttely ol hälle nimenomaan kohteena, kun synttärireissua suunniteltiin. Tytölle tuli eilen ikää 12vee.

Jos ei suju lapasten teko, ei tuo puutarhanhoitokaan... meillä on piha semmonen erittäinkin luonnon tilassa oleva :) vaan näitä vois aidan harjalle kehitellä!


 Ihanaisia kenkäkukkia :)

Mutta olihan tuolla muutenkin kaikkea ihanuutta :) jos jonkinlaista tuotetta eri kädentaitajilta... huokaus... harmi kun ei ole varaa mitään ostella.

Mutta on tässä lomalla tullunna vähän korujakin tehtyä :) yks isompi asiakastyö on ollunna työn alla... nyt toiveissa, että menis ehdotus läpi, ja pääsis lomailemaan. Siinä sivussa on tullunna tehtyä pari kolikkokorua:

 Penniriipus hopeaketjussa...

 Puuvillanyöriin solmittu pennikoru :)

Tuosta jälkimmäisestä varsinkin tul kivan kesäinen :) ihanan kevyt ja vähän erilainen, mitä olen tähän asti tehnyt.

Mutta nyt näitä on setiksi asti :) laittelinkin verkkokauppaan näistä kivan tarjouksen, kahtokaahan.

http://www.saurikki.com/epages/saurikkidesign.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20130218-11092-192235-1/Products/201
*KLIK*

Mutta hellettä pukkaa ja Suomen suvi on kauneimillaan :) nautitaan siittä!3 kommenttia:

  1. Uijui mitä lapasia! Ihania. Uskaltaiskos sitä joskus kokeilla, vaikken ole koskaan sellaista mianiatyyrilapastakaan tehnyt. Ehkä.
    Noi kengät oli kanssa hauskoja. Mulla kasvaa portaanvierusruukussa vain toissakesäinen vattu - eli viherpeukalo täälläkin.
    Nuo pennikorut ovat kivasti erilaisia. Kummankaan tyylinen ei ole ennen silmääni osunut, tykkään näistä.

    VastaaPoista
  2. Hienoja lapasia - ihan livenäkin näin ne pari päivää sitten :) Kenkävero on kyllä kiva paikka!

    VastaaPoista