perjantai 27. kesäkuuta 2014

Nimi joka muistetaan...

Sitähän sitä jokainen toivoo :) niin henkilökohtaisella tasolla kuin ammatillisellakin... ja minä nyt tällä erää tällä ammattipuolella!

Pikkuhiljaa olen taas taudin jälkeen nostamassa Saurikki ylös ja voimiinsa... tällä pitäisi elantonsa tienata jossain vaiheessa! Mutta siittä muistamisesta ja näkyvyydestä... Tilasin Moo.com:sta painotuotteita tätä vasten :)

Tämmöttisiä tarroja otin kokeiluluonteisesti, ja ihan hyvällehän nämä näyttää!

 Tarrat nettiosoitteella...

Mutta pääasiallinen ostos olivat nämä käyntikortit... Tähän asti oon ite printannut pieniä kortteja, sillä vierastan niitä perinteisiä "tylsiä" standardikokoisia käyntikortteja... vaan törmäsinpä näihin Moo.comin minikorttteihin, ja ne olivat tarpeeksi "erilaiset" minunkin makuuni :)

Minikortit eestä ja takkaa...

Pidin kortin yksinkertaisena... edessä on vain logo ja tekstipuolella perustiedot... kikkailuosastoa edustaa tuo QR-koodi, joka johtaa Saurikin nettisivuille :) tykkään!

Jos sinua kiinnostaa moiset kortit, niin tämän linkin kautta tilaamalla omat käyntikortit, saapi 10% alennusta olkaapa hyvä: http://www.moo.com/share/sprhbz

Viikonloppuja :)

 

11 kommenttia:

 1. Mullakin oli joskus kokeeksi noita miniversioita, tykkäsin kyllä, mutta harrastelijalle eivät oo niin oleellisia. Houkuttais kyllä taas kun on noin hienoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna palaa vaan :) tuollahan on hienoa, kun voi valita kortin etusivulle useamman eri kuvan.

   Poista
 2. Aijai, onpas ne hienot! :)
  Houkuttais minuakin, mutta harrastelija kun olen niin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) eikun tilaamaan! Siinähän se on työnäytettä esillä, kun kaverit kyselee, kun eri korukuvia valkkaat... sulla on toi kuvaaminen paremmin hallussa :)

   Poista
 3. Tyylikkäitä ja sopii hyvin ammattimaiseen koruntekoon;)

  VastaaPoista
 4. Vaikkakin olen harras harrastaja, tilasin minäkin männä syksynä käyntikortteja "ilmaisia"! No, ei ne huimissa hinnoissa ollut, mutta nyt on jo s-posti muuttunuut, niin joudun korjaamaan joka kortin. Nää sun on tyylikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, sillähän sitä harrastusta saapi tuotua muillekin tykö :) aina niitä kiinnostuneita riittää. Kiitos :)

   Poista
 5. Moi! Vaikka MOO on hämmästyttävä yhtiö, käyntikortteja ovat kalliita. Ja en ole vielä valmis törsätä niitä vielä. Onneksi olen havainnut print peppermint. Ostin niistä ja olin puhalletaan pois! Laatu on erinomainen ja hinta on kohtuullinen.

  VastaaPoista