maanantai 30. kesäkuuta 2014

Muutos...

Sain tämmöttiset kuutar korvikset työstettäväkseni... asiakas oli todennut, ettei näitä tule käytettyä, kun ovat kuitenkin aika isot, joten toivomus oli muuttaa ne riipuksiksi... toinen itselle ja toinen tyttärelle.

Työstettävät korvikset...

Korvikset olivat ajan saatossa tummuneet ja vihersivät varsinkin takaa, joten eka homma oli niiden putsaus ja kiillotus.Tämän jälkeen irrotin koukut ja vaihdoin toisen pienen lenkin tilalle isomman... ketjut laitoin tuolattiin kiinteästi, niin että väliin kieputtelin ohuempaa lankaa... näin riipus ei kaulassa kiepsahda, vaan istuu nätisti.

 Valmiit riipukset...

Ja tulihan niistä ihan kivat riipukset :) minusta tämä on oikein oivaa korjausta... näin laatikkoon jääneet korut saadaan taas käyttöön. Riipuksina nämä isot korvikset on sirot :)

Sievä pari...

Seuraavaksi mielenkiintoisen tilaustyön pariin :)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) ja onneksi myös asiakas tykkäsi.

   Poista
 2. Tosiaan paljon paremmat kuin korviksina, äiti-tytärkorut. ja säihkyy kauniisti. Millä muuten putsasit, voisin myös oman pronssisen Kalevala-korun putsata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja nyt päätyvät käyttöön. Mä nakkasin nuo ihan kiillotusrumpuun ja sitten liinalla kiillottelin mikä ei siinä lähtenyt. Luulen et toi liinaputsaus vois olla jees, jos ei pahasti patinoitunut.

   Poista
 3. Blogiasi on mielenkiitoista seurata, kun dokumentoit myös näitä korjaustöitä. Saanko kysyä, mistä olet mahtanut löytää pronssiketjua? Tuntuu olevan kiven takana hyvän näköinen ja laadukas ketju.

  VastaaPoista