torstai 10. huhtikuuta 2014

Opintiellä taas...

Sairaslomat on nyt sitten lusittu... ja akka terveeks julistettu ja luoja suokoon, että niin pysyykin :). Kunto on nolla ja jaksaminen surkeaa sitämyötä, mutta ilmoittauduin kuitenkin jatkamaan koulua. Sovitellusti mennään... jaksamisen mukaan, mutta tokihan tulostakin tarttee tulla.

Heti alkuun aloiteltiin mun painajaisella... raeistutuksella... huoks... se vaan ei ota sujuakseen! Mutta treeniä, treeniä! Tämän viikon tuloksena, on tasokaiverrin jo paremmin hallussa, ja leikkauspinnat siistimmät... toivoa ehkä on :)

 Työpisteeltä...

Saurikin toimintaa olen myös alkanut kehittämään, sillä pikkuhiljaa tästäkin pitäisi saaha tuloja! Nyt on ikävästi miinuksella... kallis harrastus :) tuttua kelleen?! Heh...

No joo, mutta olen päättänyt nyt hieman laajentaa nuita korukurssejani... helmikurssien lisäksi otan repertuaariin kolikko-, lusikka- ja metallilankakurssit. Joten niiden kamoja olen nyt pikkuhiljaa haalinut kasaan: sahoja, pihtejä, lankoja, helmiä, lukkoja, korunosia... niin ja kolikoita :)

 Helmiä, helmiä...

 Pennejä suoraan rahapajalta :) näistä tehdään vielä kaunihia koruja!

 Raha on kakkaista... tässä ero ennen ja jälkeen pesun...

Joten pysykäähän kuulolla :) lisätietoja kursseista tullee kotisivuilleni lähiaikoina.

Ja laitetaanpa tännekin mainosta:

http://www.saurikki.com/
Koruharrastajalle työkalut!

Terkuin,16 kommenttia:

 1. Toivotan oikein sydämestäni hyvää vointia sulle <3
  Ja luupin tarvitsen ehdottomasti :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jep, luuppi on kyl eri kätevä kapine!

   Poista
 2. Hienoa! Onneksi olkoon terveeksi julistamisesta :)!
  Nyt vaan tsemppiä jatkoon! Ja kaunista kevään alkua!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä vaan opintielle :) Kannattaa muistaa mennä ihan vaan jaksamisen mukaan ei sitä ole täysissä voimissa kuin nappia kääntämällä heti kun sairausloma loppuu - se ottaa oman aikansa. Perusarki vie sopivasti ajatukset ihan muualle, jos en muuta oppinut ko. matkalta niin sen ettei kaikkea tarvitse ehtiä tehdä - vaan sen mitä jaksaa eli malttia kevääseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, hoitojen jälkeen oli tosi väsynyt, eka kuukaus män vaan levätessä... nyt on jo suunnitelmia päästä parempaan kuntoon. Mutta tuo on kyl totta, että kaikkea ei tartte ehtiä...

   Poista
 4. Innolla täälä ootellaan, että mitä kaikkia ihanuuksia saat aikaan... Tsemppiä kovasti ja onnea ku oot saanu terveen paperit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) toivotaan et täytän odotukset ;)

   Poista
 5. Eläköön terveys ja onnea opintielle!

  VastaaPoista
 6. Onnea opintielle multakin! :) Tosiaan tää on kallis harrastus, itsekin olen niiiiiiiiiiin tappiolla, enkä usko että vuosikymmeneen plussan puolelle pääsenkään. Pidän kirjaa koko ajan menoista ja tuloista tän harrastuksen saralla, jotta ehkä tajuaisin olla ostelematta liikaa koruosia yms. Tappiot on vähän yli kolminkertaiset verrattuna tuloihin... Että silleen... Ja nyt Big Shot askartelu tekee lisää menoja, niitä tuotoksia en edes kyllä myy vaan teen omaksi ja läheisten iloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jep... välillä parempi kun ei kamalan tarkkaan laske ;D

   Poista
 7. Whoaa! Siitä se, pikkuhiljaa tai lujempaa. Paperit on plakkarissa, suunnitelmat selvillä ja eteneminen voinnin mukaan. Huippujuttu!
  Lämmin halaus ja intoa 'arkihommien' pyörittämiseen. Hyvin se käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaasti sinnepäin vaaputaan juuh :) kiitti!

   Poista
 8. Oih, onpa mahtavaa kuulla ihanista uutisistasi! <3
  Tsemppiä ja voimia jatkoon :)

  VastaaPoista