sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Paja on raivattu...

.... jos siellä kohta mahtuis töitä tekemään :)

Kun pitää puolen vuoden tauon korujen teosta... päätyy työhuone ja työpäytä romuvarastoksi:

Kamalaa jälkeä...

Vaan raivauksen jälkeen löytyi työpajaltakin pöytä... hah... ehkä se tästä:

 Siistiä ja kaikki suht kohillaan... hmm... kaasupolttimen kahvateline pitäs ruuvata kii...

Tuolla pöydällä saattaapi jo jotain saaha aikaan :) Samoin sain kaik roinat hyllyille järjestykseen, kun ostelin sinne tuommottiaia koreja:

 Ei ihan sotilaallista järjestysta, mutt melkein :)

 Samoin on kaapin sisukset raivattu... myrkyt sun muut siististi :)

Kurssikamatkin odottaa uutta lähtöä :)

Juuh, kyl maar se on nyt niin oltava, että paja alkaa taas toimimaan ens viikolla! Syteen tahi saveen... nyt on pahimmat akuutit lenssut podettu ja myrkkyjenkin vaikutuksen alkaa olla ohi, nyt on syytä alkaa taas hommiin.

Aloitetaan muutamalla rästityöllä ja jatketaan siittä :)

17 kommenttia:

 1. Hienoa:) Vesi kielellä odottelen ;)
  Oli muutes sama hommeli mulla , hirveään kuntoon päässyt korustamo! Nyt olisi tarvetta semmoiselle kaapille, minne mahtuisi kaikki sälä ja systeemit:)

  VastaaPoista
 2. Todella mukava kuulla että olet paranemaan päin! Nyt vaan menetetty aika hyvällä tohinalla takaisin ja elon syrjästä kiinni. Odotan innolla tulevia päivityksiä

  VastaaPoista
 3. Kysynpä muuten tässä ku katselin tuota sinun pöytää:
  Onko tuo sinun mikropora sellainen ebaystä löytyvä noin 100€ hammaslääkäripora? Onko ollut hintansa väärti? Miettinyt tuollaisen ostoa mutta olen epäillyt että leviääkö käsiin heti ja hyytyy kun yrittää porata yli millin reikää yli puolen millin levyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulmitäänhammaslääkärinporia oo ;) sehän on kiinalainen kopio Marathon mikromoottorista :D ostin sen aliexpress:ltä... ja hyvin on pelittänyt! Moottori ei hyydy kovissakaan hommissa ja saapi säädeltyä tehoa... ainoa hupi on toi poljin :) se on pauttiarallaa puolet siittä koulun marathonin polkimesta... mut kuhan löytyy niin pelittää.

   Tuosta on jo tovi, kun ostin, mut on noita vieläkin, esm. tämä: http://www.aliexpress.com/item/100-120V-200-240V-SHIYANG-Brush-35000-RPM-Micromotor-New-N3-Polishing-Polisher-Marathon-SDE-H37L1/1096863495.html

   Poista
  2. Jees samasta vehkeestä puhutaan. Itsekkin koululla ajelen aidolla marathonilla mutta semmonen juutas vaan maksaa 600€. Dental lab polisher nimellä kulkee monessa paikassa.

   Toinen hankintavaihtoehto olisi letkupora/ pendant drill eli se roikkumaan laitettava vekotin. Siinä vaan on polkimessa portaaton säätö aivan kuin autoa ajaisi. Jotenkin vierastan sktä ajatuksena kun tottunut juuri Marathonissa ja tatuointikoneissa siihen että voi säätää nupista kierroksen ja sitten painaa huolettomasti polkimen pohjaan

   Poista
 4. Ihana kaaos ja siisteys sen jälkeen:-)

  VastaaPoista
 5. Siis tän pajan avautumista odottelee todella kiinnostuksella! Ihanaa tätä viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 6. Hyvä, hyvä! Näyttää houkuttelevalta (ekan kuvan jälkeen :)).

  VastaaPoista
 7. Hyvä Tanja! Innolla odottelen mitä Saurikin pajalla alkaa syntyä :D

  ps. vähän oon kateellinen tosta sun valssista... ja kaiverruskuulasta..! pitäs itekkii investoida semmosiin :) niin ja mistä muuten tuota hohkakivijauhetta oot hankkinu, tais olla noissa sun purnukoissa semmostaki jos en aivan väärin nähny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti täyttää 40vee :) sai valssin lahjaks... et satsaa sä niihin kolmekymppisiin. Hohkakivijauhetta sain ostettua niinkin hehekeestä paikasta kun huuto.net :) saippuantekijät käyttää sitä... "Oikeista" kaupoista sitä en alta kilon pakkauksista löytänyt... ja kun tuo on aika pirun riittoisaa...

   Poista
 8. Onnea pajan avaukseen ja työn iloa :) Valssista unelmoidaan myös täällä ...

  VastaaPoista
 9. Oih, me joudutaan ehkä pitää joskus semmoset tanssikekkerit elikkäs valssaustalkoot. Tuo eka kuva näyttää siltä kun meillä täällä normitilassa...

  VastaaPoista
 10. Hyvälle näyttää! Jään kieli pitkällä odottelemaan mitä ihanuuksia taas taiot! Hyvä homma että pajasi taas avautuu. :)

  VastaaPoista
 11. Hyvä että alkaa löytymään voimia ja intoa koruiluun! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 12. Ahh, näyttää todella kutsuvalta :)

  VastaaPoista
 13. Mahtava työpiste!

  Iso tsemppihalaus uuteen alkuun! :)

  VastaaPoista