perjantai 15. helmikuuta 2013

Kompassiruusu...

Harjoittelussa iski tämmöttinen asiakastyö:

Kompassiruusu -korvakorut, hopeaa.

Erittäinkin metka projekti :) ensinnäkin tuo komapassiruusu termi oli mulle ihan uus, vaikka moisia oon nähnytkin. 
 Asiakas halusi tähdet roikkumaan rinkuloitten sisään, ja sitäpä hän sai.

Vaiheita...

Elikkas levyä ja hopeatankoa, sillä lähdettiin... aluksi piirsin ja sahasin vapaalla kädellä tähdet... VÄÄRIN... ei pidä alkaa taiteilemaan jotain, minkä joku on täydellisesti piirtänyt! Elikkäs sitten nöyränä tyttönä printtaamaan malli ja sahaamaan sen mukaan... ja hyvä tul. Rinkulat vääntöön, juottaen ja kiillotus...  ja vielä tähtiin rinkulat...kiillottelua, vähän kaivertamista (siihen sain apuja :)...) ja eikun kasaan...

Musta näistä tuli aikastas hianot :)

Ja mun lemppariaihe :)

Oletteko muistaneet puhdistaa sormuksenne :)
Omat taas kiiltää kaunihisti!

Hauskaa viikonloppua kaikille :)... ensi viikko onkin mulla ja monella muulla hiihtoloma, joten hieman voipi hiljentyä blogissakin... eli myös hauskaa lomaa kaikille lomailijoille :)


16 kommenttia:

 1. Hieno viimeistely, upea toteuttamisoivallus ja aihe on tosi mielenkiintoinen, en ole ennen ruusuna kompanssia mieltänytkään. Minua kiehtoo tuo pintojen erilainen tekstuuri; just noin haluaisin oppia yhdistelemään - upeaa, upeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja eikun reenaamaan, sillä sitä oppii... ekan kerran kun tekee, voi tulla hyvä, tokalla kertaa vielä varmemmin :)

   Poista
 2. Taidokasta kädenjälkeä on niin ihanata katsella <3 <3

  VastaaPoista
 3. Näin merellä liikkujalle termi on kyllä tuttu,kiitos Meke,kun mainostit,niin kävin katsomassa näitä korviksia.Ihanat ovat.(ps. miksei mulle tule mitään päivityksiä sähköpostiin,jos joku on blogannut jotain uutta? t täysin tumpelo atk-ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Joo, niin muakin valistettiin, että liittyy merillä liikkumiseen. Mä en itseasiassa tiedä, miten näistä sais sähköposti-ilmot... tietääkö joku muu?

   Poista
 4. Hienot ovat :)!

  Otsikossa muuten kirjoitusvirhe ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks :) kantsis oikolukea toi otsikkokin!

   Poista
 5. upeat ovat korvikset, henkeä haukkoen ihastelen :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat! Tykkään kaikesta kaiverretusta tosi paljon. (Inspiroiduin blogistasi niin paljon että pistin omat käyttökoruni ultrapesurin kautta, tuli melkein uudenveroisia!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hienoa! Jotenkin nuo käyttökorujen putsaaaminen vaan tuppaa unohtumaan.

   Poista
 7. Tosi kivat korvikset, taitava olet! :) Ja kiitos muistutuksesta, voisikin puhdistella sormukset. :D Mulla ei ala loma, vaan se loppuu jo! :/ Ihan kiva tosin palailla arjen aherrukseen takaisin, kun on tullutkin oltua jo tosi pitkä pätkä lomalla... Mutta mukavaa lomaa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voi että... loman loppuminen ei ole kiva, mutta toisaalta, ehkä nyt taas tovin jaksat paremmin, kun akut ladattu.

   Poista