sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Vieno pyyntö...

Blogeja on kiva kahtella ja selailla, saada vinkkejä ja toivon mukaan niitä välillä tarjotakin. Mutta Kun seuraa lukuisia ja lukuisia blogeja, on välillä hankala pysyä hollilla, missä on elämätä ollunna viime aikoina, minne juurikin nyt pitäisi kiiruhtaa lukemaan!

Mutta tähän on hyvä ja toimiva ratkaisu:


Nimittäin BLOGILISTA!

Tänne voin klikata kaikki suosikkini ja kun blogikierros on ajankohtainen, ilmoittaa blogilista mitkä omista suosikeistani ovat viimeeksi päivittyneet! NIIN helppoa kun heinänteko :)

Jos te kaikki ihaniset bloggarit vaan olisitte siellä!

Eli kipin kapin ilmoittamaan bloginne tänne ja tekemään omaa suosikkilistaanne, ettei yhtään mielenkiintoista päivitystä lipsahda ohi :)

Saurikin saatte klikattua suosikkeihinne täältä: 

Nähdään Blogilistalla :)


14 kommenttia:

 1. Tässä on omani jos sisältöni sattuu kiinnostaa :)

  http://www.blogilista.fi/blogi/annathin-fashion-beauty-my-life/28155

  VastaaPoista
 2. Mitenkäs tämänyt eroaa esim bloggerin omasta lukija-listasta? Sehän näyttää uusimmat päivitykset blogeissa, joiden lukijaksi on liittynyt heti siitä bloggerin etusivulla. Jos ei ole omaa blogia, niin tämä on varmasti kätevä työkalu, mutta itse en ainakaan näe syytä luoda tuonne uutta blogilistaa itselleni niistä blogeista joita haluan lukea, koska siellä pitäisi erikseen käydä katsomassa. Kun nyt siis näen samat päivitykset suoraan bloggerin kautta.

  Uusia mielenkiintoisia blogeja tuolta kyllä voisi käydä etsimässä :) Ja joo, lisäsin kyllä oman blogini tuonne.

  VastaaPoista
 3. Mulla on toki lukulista bloggerissakin, mutta kun blogeja on niin paljon, eikä kaikki ees bloggeri -pohjaisia, niin ei tuo anna ainakaan listaa päivitetyistä oikein, musta tuntuu, ettei osa päivittyneistä koskaan nouse tohon kärkeen?! Onko mulla joku bugi, vai eikö toi vaan toimi? Lisäks toi antaa tosi usein virheellisen päivitysilmon, en sit tiiä, liittyykö se siihen, et omistaja esim. rukkaa vanhoja viestejä tms.

  Mutta bloggerin oon todennut toimivaksi, sieltä on helppo klikata aina uusimpaan päivitykseen.... ja mitenkäs se sen hankalampi on sieltä yhdestä ja samasta osoitteesta klikkailla mielenkiintoisiin blogeihin :)

  Mutta kiva, että lisäsit sinne omasi :)

  VastaaPoista
 4. http://www.bloglovin.com

  On sivusto, jonka avulla voi seurata mitä blogia tahansa, millä pohjalla tahansa. Sinne voi ilmoittaa itse haluamansa blogin ja siten päästä seuraamaan kaikkia haluamiaan.

  Eli sinne voit ilmoittaa blogin vaikka ei olisi sen omistaja. Tämä sunkin blogi löytyy sieltä ja tällä on siellä jo 21 seuraajaa. http://www.bloglovin.com/blog/2214587/saurikki

  Blogin omistajaksi ilmoittaudutaan liittämällä Bloglovinin salakoodi oman bloginsa yhdeksi postaukseksi. Ohjeita Bloglovinin sivuilta.


  Mutta siis parasta siinä tosiaan on, että voit itse ilmoittaa sinne minkä tahansa blogin, jotta voi sitä seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän mä tuostakin :) ja blogilistalla on kyllä sama ominaisuus, että sinne voi ilmoittaa muitakin kun omia blogejaan, mutta jotenkin ei tunnu omalta, tehdä moista toisten puolesta.

   Poista
 5. Mä käytän bloggerin lukulistaa, ja kyllä sinne voi muitakin blogeja lisätä kuin blogspotpohjaisia :) mutta ihan hyvähän se oma blogi on kuitenkin lisätä tonne blogilistallekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tiedän, mutta yhä se musta ei näytä kaikkia päivityksiä oikein. Mutta vaikkei itse käyttäisi, niin mikeipä hakisi lisää lukijoita ja lisäisi blogiaan blogilistalle :)

   Poista
 6. Helppo laittaa itsensä mukaan, kun minäkin osasin :) mukavaa alkavaa viikkoa sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa hienoa :) ja hauskaa viikko sinullekin.

   Poista
 7. Sieltä löytyy ja sieltä itsekin etupäässä asiasanojen mukaisesti seurailen blogeja silloin kun on aikaa ... ois vaan enemmän ... viime aikoina ei ole ollut aikaa sunnuntaiaamujen blogikierrokseen. Toivon mukaan joku päivä olisi taas tilanne niin hyvin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joopa, kyllä se päivittyneiden lista välillä on huima, kun on ohjelmata elämässä, mutta aina joskus :)

   Poista