maanantai 14. tammikuuta 2013

Näyttö...

Sain valmiiksi näyttönä olleet korvikset... en voi sanoa, että olisin tyytyväinen, mutta näillä mennään! Miksi, no koska tässä jaksossa on niin pirukseen hommaa, etten ehdi nyhrätä nuiden kanssa :( tästä näytöstä ei takuulla saaha kiitettävää, mutta jos ees läpi...

 Näyttökorvikset... oi, oi noita istutuksia...

 Elikkäs saimme tehtäväksi tehdä piirrustusten mukaan oheiset korvikset:

 Piirrustukset (vähän könössä) joiden mukaan korvikset tehtiin...

Tämä oli NIIN hankalaa, juotokset ja kasaaminen sujui sinänsä ok, yks mittavirhe mahtuu mukaan kyllä... mutta alkujaankin nää on mun mielestä NIIN rumat :( ja epäkäytännölliset... pää tahtos tehdä jotain ihan muuta... ongelmia tuotti toi korvistappi... sen hahlo tuli liian isoks, ja sit piti isontaa tappia... ja tapin niittaus... uh...  vallan murjotut ja pa**asti kiillotetut... siinä oli sitten hyvä lähteä tekemään raeistutusta... ei hyvä... ja sen näköistä oli jälkikin.

Tuomio tullee ajallaan...

Toinen, tai oikeastaan kaksi muuta jakson työtä, on asiakkaalle suunnitellut korvikset ja riipus... ja kuten näette hommaa riittää vielä!

Palikat pinossa... nooh, ehkä vielä vähän pitää jalostaa koruksi...

Tänään otin työn alle kultaisen rintaneulan, johon tulee putkilukko... aloitin mekanismin tekemisestä (hui kun on pientä osaa!) ja pikkuhiljaa pitäs keksiä, mitä varsinaiselle edustuspuolelle tulee... lyöpi ihan tyhjää...

Hommaa pukkaa, tää taitaa viettää aikaansa tiiviisti koululla lähiviikot!

Hauskaa viikonalkua kaikille :)

28 kommenttia:

 1. Voi että, ihailen kovasti tuollaista tarkkaa työtä, jossa ei tehdä myönnytyksiä. Vaatii (kaiken lahjakkuuden lisäksi) lehmän hermot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mielenkiintoisia töitä on kiva tehdä, tätä on tehty vallan pitkin hampain, mutta sinänsä aivan loistava näyttötyö, kun on niin tekninen.

   Poista
 2. Kauniit! Ei kuvassa ainakaan näin amatööri mitään epäonnistumista huomaa. Laitetaanko noissa korvanlehti tuonne väliin ? Hienon erikoiset ja Palikat myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) juup, korvanlehti tulee väliin... tuo tappi nousee tuolta ihan pystyyn, että pujottaminen reikään onnistuu.

   Poista
 3. Ihailen kaikkia sun taidokkaita töitäsi ja arvostan todella paljon, että ehdit ja viitsit meille raportoida näitä! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) saapihan tästä vastapainoksi sitten palautetta... ja aina kiva seurata, mitä muutkin temuavaat, ideoita vaihtoon puolin ja toisin. Aktiivisuus tuo aktiivisuutta :)

   Poista
 4. On kyllä vaivan arvoiset nuo korut,ainakaan mun mielestä niissä ei näy vikoja,mutta amatööri nauttii vain kokonaisuudesta,eikä tiedä paremmasta:)
  Onnea jatkoon ja toivottavasti saat taas tehdä omanlaista korua meille esiteltäväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) eiköhän nuo tehtävät taas paremmaksi jalostu.

   Poista
 5. Aattelinkin ettei nuo korvikset näyttäneet yhtään sun tekemien tyylisiltä, mutta nehän olivatkin sellaiset, ettei päässyt soveltamaan... Hyvin tehdyn näköiset ne ovat, mutta malli tökkii kyllä täälläkin :-D
  Mutta kuutiot näyttävät oikein metkoilta, jään jännittyneenä odottamaan mitä niistä tulee :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks :) juuei oo mun tyyliä... uh... vaan oivaa juotosharjoitusta kyllä, ja kiillotus ja kivenistutus...

   Poista
 6. Tosi hienoja koruja osaat tehdä kyllä, vaatii hirmuisesti taitoa ja tarkkuutta. Ihailen kovasti kaikkia tekemiäsi koruja. Toivottavasti minäkin joskus hamassa tulevaisuudessa osaisin vielä tehdä tuollaisia ihanuuksia.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) vaatiihan tää aikalailla näpräämistä, mutta mielenkiintoista on aina uutta oppia ja soveltaa. Sitkeää opettelua vaan :) kyllä se siittä.

   Poista
 7. Sopisi hyvin futuristisen linnanjuhlapuvun kanssa! :) Ehkä sun pitäis markkinoida noita lady gagalle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, oiskos näin :) ladylle nuo voipi olla liian iisit.

   Poista
 8. "Maallikon" silmään kyllä kelpaa ja tuollaisia käyttäisin oikein mielelläni! Mutta hienoa myös tuo ammattilaisen kriittisyys, jota arvostan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mokissa on se hyvä puoli, että niitten kautta oppii paljon... yhtä oppia siis nämä :)

   Poista
 9. Upeilta nuo korvakorut minusta näyttää! Uskon, että katsot kriittisemmällä silmällä kun olet harjaantunut niin hyvin hommiin :) Ja piirroksista on pitkä matka valmiiseen tuotteeseen ja jos kerta sen teon osaa noin hyvin....kyllä se läpi menee kirkkaasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) eiköhän treeni avita tässä vaivassa.

   Poista
 10. juu, minähän en noista mitään virheitä löydä, mutta malli sai kyllä täälläkin kulmakarvat kohoilemaan ;) kauniit ovat, mutta sinulta on ehkä jotain muuta tottunut näkemään... palikoiden valmistumista odottelen minäkin mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jep, ei ihan mun tyyliä, mutta eihän sitä aina saa haluamaansa tehdä, joskus pitää tehdä semmoistakin, mistä joku muu pitää.

   Poista
 11. Amatööri ei kyllä erota virheitä, minusta korvikset ovat tosi juhlalliset ja arvokkaan oloiset!

  VastaaPoista
 12. Oi Oi.. minä en näe tässä mitään muuta kuin kauneutta!:)

  VastaaPoista
 13. Löysin tänne jo eilen KORUSTAMO -blogin kautta. Selailin heti vanhoja postauksiasi ja täytyy sanoa, että SINÄ OSAAT! Ihan mahtavan upeita juttuja oot tehny. Tykkään siitä, että kaikki työt ovat selvästi erilaisia, mutta yhtä upeita kaikki. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja tervetuloa lukijaksi... toivottavasti mielyttää silmää jatkossakin.

   Poista
 14. Mielenkiinnolla odotan, mitä palikoista syntyy, ainakin suunnitelmat näyttivät tosi hyvältä. Ja mitä näyttökorviksiin tulee, en minäkään niissä mitään epäkuranttia huomannut. :D Upeita töitä teet!

  VastaaPoista
 15. Kiitti :) mielenkiinnolla odotan minäkin, mitä palikoista syntyy ;)

  VastaaPoista