sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Trinity...

... kolminaisuus...

Hopeinen Trinity -sormus

Simppeliä välillä :) kolme puolipyöreää hopiarinkulaa juotettuna yhteen.

Vaiheita...

Ja kun mä aina teille marmatan niistä korujen putsauksista, niin näytetääs ny, että on ne kultaseppäplantunkin sormukset terässä :)


Kiitos mukavista ja kannustavista kommenteistanne tuossa näytössä :) se oli kiva työ....  mahtavaa saada vapaat kädet toteuttaa tuollainen koru!

Muutama uusi lukija tulla tupsahtanut taas mukaan :) TERVETULOA! Kommentoikaa ihmeessä tekeleitäni ja kannustakaa parempaan osaamiseen... vastavuoroisuus vaan on niin mukavata :)

Hyvää Isäinpäivää kaikille :)


4 kommenttia:

 1. Morjens. Minä lienen yksi mainitsemistasi uusista lukijoista.

  Trinity- sormus on simppeli, mutta hyvin kaunis. Onko sormuksen sisäpuoli tasainen vai ovatko rinkulat eri tasoissa? Kuvasta näyttäisi että ovat eri tasoissa.

  Työskenteletkös sinä omat sormukset sormissa vai otatko ne töiden ajaksi pois? Minä en ikinä pystyisi työskentelemään sormukset sormissa tai rannekorujen kanssa. Pelkäisin sötväseväni niitä viilalla tai jollain muulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan :) kyllä se sisäpuoli on ihan tasainen, olisihan tuon voinut asetella vähän paremmin kuvaan... nappasin vain kuvan nopsaan, kun valmistus. Valokuvaamisen kehittäminen on ikuisuuslistalla...

   Vihkisormukset mulla useimmiten on sormessa, ne ei jotenkin osu tielle tuolla nimettömässä, mutta muita sormuksia en kyllä pysty pitämään, saatikka mitään kaulakoruja tai rannekoruja.

   Poista
 2. Ihana. Yksinkertaista mutta kaunista. Vaarallista vierailla sulla, kun näitä sormuksia tulee koko ajan... paha paikka sormusfriikille. =)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunis sormus, ihan mun tyylinen kyllä ja eritoten kauniin siitä tekee sen kun sen on itse tehnyt :) Olet jälleen onnistunut, ihana ! Harvemmin tulen kommentoimaan, mutta seurailen kyllä täällä taka-alalla ja huokailen ;)

  VastaaPoista