torstai 29. marraskuuta 2012

Soon kultaa kun se kiiltää...

... no onhan se! Simppelit tappikorvakorut, missä tappi -mallinen kiinnitys korvaan.

Kultaiset tappikorvakorut...

Laitanpas jälleen kerran yhden kuvasarjan, MIKSI kannattaa huollattaa sormuksensa ;D

Ero on SUURI...

Kymmenisen vuotta vanhat sormukset, joita ei ollut huollettu kertaakaan... kuten huomaatte, on tullut naarmuja ja kivet ovat ihan tukossa. Aloitettiin putsauksella, ultrapesurilla ja ihan mekaanisella pesulla. Tämän jälkeen tarkistettiin kivien kiinnitys, ja todettiin, että iso kivi heilui, se kiristettiin. Tämän jälkeen filssaus ja kiillotus ja lopullinen pesu. Ero on kuin yöllä ja päivällä :)

Työharjoittelu onkin nyt tällä erää pulkassa ja ensi viikosta lähtien taas täyspäiväisesti istutaan koulun penkillä :)


14 kommenttia:

 1. Hienosti kiiltelee sormukset ja upeat tuli korvakoruista : )

  VastaaPoista
 2. Tosissaan iso ero ennen- ja jälkeenkuvien. Pitäis kyllä teetättää sama homma omillensa, muutama vuosi on siitä kun viimeks on huollettu. Mutku onhan se hankalaa kun omasta kunnasta ei taitajaa löydy :/

  VastaaPoista
 3. Onhan nuo korvikset enemmän kuin simppelit,nimittäin kauniit!
  Ja sormukset ovat nyt hyvän näköiset. Mulle mies osti pienen ultraäänipesurin,olen vain unohtanut,että koruni voisi käydä pesussa. Se sisus onkin vaikeampi saada puhtaaksi. Kivet on tosin pieniä,en ole huomannut että olisi vielä pudotus uhan alla:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan näistä sormuksen huollatus patistuksista. Munkin sormessa kiiltelee sormus ihan erityyliin nykyään. Blogiinkin laitoin siitä joku aika kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni olen lukijasi ollut, mutta miksi lie pompannut pois, höh. Mutta kävinpäs kahtomassa :) ja vau, kyllä on ero! Ja tuo sormuksesi on upea! Simppeli, mutta juju löytyy :) tykkään!

   Poista
 5. Kaunista ylellisyyttä nuo korvikset <3

  VastaaPoista
 6. Hienot korvikset! Olen samaa mieltä, korut kannattaa puhdistaa aika ajoin.En ollut hetkeen käynyt ja selailin aiemmat postaukset; lusikka korut, se medaljonki ja lehti upeita -Wau! Sileät sormukset aina kauniita ja tarpeellisia :) ja se miehen rannekoru hieno ja ne pikkuriipukset ihania :) Olet kyllä aikaansaava ja taitava :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on kaunis kultainen sormus, jossa kirkkaat kivet (spinellit??) rivissä. Pystynkö sitä kotona puhdistamaan, en oo vuosiin käyttänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liota sitä fairyvedessä ja sitten pehmeällä hammasharjalla harjaat, putsaantuu kummasti niinkin :).

   Poista
 8. Hö, unohdin sanoa, että kauniita korujasi katsellessa tuli se sormus mieleen - kivet on siis sormuksessani samaan tyyliin kuin sydänsormuksen pienet, mulla ne kulkee ympäri koko sormuksen.

  Tuollaisista selkeistä korviksista tykkäilen kovasti!

  VastaaPoista