perjantai 16. marraskuuta 2012

Jotain pientä välillä...

... ennenkaikkea pientä ja sievää :)


Tilasin joskus vahingossa tuommottista kaposta pantalankaa... vuosia se on tuolla laatikossa pyörinyt, nyt keksin siittä tämmöttisiä riipuksia väännellä... olis pitänyt ottaa vähän sivukuvaakin, olis näkynyt se profiili.


Ens viikolla vika täys viikko harjoittelua, niin se aika vaan taas meni! Ihan jees ollunna, saanut taas hyvää treeniä tulevaisuuteen. Nyt pitäs sitten pohtia, minne mennä seuraavaan harjoitteluun (tai siis hakea)... toisaalta vois nähdä muutakin, mutta toisaalta, tuolla tietää saavansa TEHDÄ! Kamalaa olis joutua harjoittelupaikkaan, jossa ei sais tehdä kun pikkuhommia, ei mitään haastavaa tahi luovaa... tosi hankalaa... pohtimista, pohtimista!

Olen myös miettinyt koulun jatkoa... kohtahan tää alkaa olla puolessa välissä... mitä tehdä sitten... opintovapaa laukeaa kesällä, sen jälkeen on taloudellisesti aikasta tiukkaa... oliskos mahdollisuus lähteä loppuajaks oppisopimukseen, suorittaa samalla kultasepän ammattitutkinto... mutta eipä niitä paikkoja kauhiasti ole tyrkyllä, miten moinen  saada joltain kohtuulliselta etäisyydeltä?! Perheellisenä ei kamalan pitkälle lähdetä... Näitä pitäs pyöritellä... Antais varmaan tosi paljon! Yks seppä totes tänään, että musta huokuu tekemisen meininki :) joten ehkä se näkyykin... mä tahdon tehdä!

Että jos tiedätte sepänplantulle oivaa harjoittelupaikkaa tahi vakavampaakin harjoittelusuhdetta, eikun vinkkaamaan :)

Sain muuten metkan tilauksen tänään... tarttis tehdä HELISTIN :) suap nähdä mitä saan loihdittua! Erittäinkin mielenkiintoinen projekti jälleen kerran :)

Hauskaa viikonloppua kaikille :)


5 kommenttia:

 1. Toivottavasti onni potkii ja saat oppisopimuspaikan! OI tuossa onkin haastetta taas kerran, mutta sulta jos keltä se onnistuu. =) Jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta.
  Nii ja söpösiä on riipukset.
  Oikeen hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniit riipukset!
  Et usko, mutta mä mietin tänään ihan samaa asiaa, siis tuota helistintä(on säästössä tuo kuvassa oleva), että mistähän semmoisen saisi hopeisena ja pienenä!
  Onnea tulevaan ja kyllä kaikki järjestyy♥

  VastaaPoista
 3. Onnea paikkahakuun! oikein kauniita riipuksia:-)

  VastaaPoista
 4. Juottaminen onkin se seuraava oppimisen paikka mulla, riipukset näyttää hienoilta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, niin tsempeistä kuin kehuista :)

  VastaaPoista