sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Suunnittelua...

Saimma tehtäväksi tuotesuunnittelussa suunnitella korun, joka toteutetaan valamalla... ikuna oo mitään ite valanut, joten hieman haastavaa sekin... mikä onnistuu yleensäkin!?

Luonnostelu oli hankalaa... idea odotti itseään todella! Opettaja saipi nauraa, kun niitä selaili... sieltä löytys mm. makaroni-, kanankoipi- kun emmentalkorutkin ;DD...

Eh-he-heh... melkein kun olis tikku-ukkoja piirrustellut...

Mutta kun idea oli hukassa, ei kannattanut laitella aikaa KUNNON piirtämiseen... kunhan sai tajunnanvirtaa paperille... odottaen, että joku sytyttäis...

Jotenkin jumiuduin noihin lehtiin ja silmuihin... mutten halunnut kuitenkaan tehdä mitään aivan realistista...


 Tein messingistä proton, kun piirrustaminen ei tuntunut tuovan selvyyttä... ja alkoihan tuo pikkuhiljaa mielyttämään silmää :). tokihan tuohon vielä muutama ulottovuus lisätään, mutta siitä lisää myöhemmin.

Korusta pitäisi vielä saada loihdittua parempia luonnoksia, ja lopuksi vielä kunnon tuotekuvat ja tekniset piirrustukset... haastetta riittää siis, ennenkuin ees koru valmis :). No itseasiassa, tässä arvioidaankin tätä prosessia, eikä lopputulosta, koru toteutetaan jossain muussa jaksossa.

Koitin vähän tol Rhinollakin kikkailla, mut taidot loppus, pitänee pyytää opelta opastusta! Tuollahan ne sais tuotekuvat ja tekniset tehtyä samalla :)

Vaan jos menis maata :)

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista prosessia. Odotan jo näkeväni valtavan kauniin lopputuloksen:)

  VastaaPoista
 2. Innolla odotetaan täälläkin jatkoa, tämä on todella mielenkiintoista. Malli näyttää huiman hienolle!

  VastaaPoista
 3. Moi. Olen laittanut sulle sähköpostia noin pari viikkoa sitten. oletko saanut ja oletko lukenut?T:) Koralli

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa - kateeksi käy, voin vannoa, että mulla on tylsempää :D

  Katselin tosin yhtenä iltana näitä valuja Kalevalakorussa. Siellä on kivasti selitetty tämä kumimuotin käyttö, sekä vahapuun teko.

  Makea ohjelma, millä näitä tähdään - rupes sormety syyhyämään...

  VastaaPoista