lauantai 17. maaliskuuta 2012

Trallallallallaaa...

Tämä viikko onkin mennyt pitkälti korukorjauten parissa. Ihan mukavia ja haastavia korjattavia on ollunna seassa:


Ihan kivasti ne muuttuu, kun vähän näkee vaivaa :). Ylimmän rivin hopeasormuksen korjasi luokkakaveri, ja siittä tuli kyllä tosi upea! Näitten lisäks on ollut iso läjä perusketjuja, joita on juoteltu kasaan.

Mutta sainpahan minä tänään VIHDOIN JA VIIMEIN tehtyä valmiiksi medaljongin, jonka aloittelin jo aikoja aikoja sitten: 

Pieni sievä medaljonki, jossa on kannessa kuparinen verso tahi lehdykkä upotettuna hopeaan :) soon vaan aika söötti, vaikka ihte sanonkin!

Tjaahas, jos menis maata... viikonloppuna pitäs koittaa päästä piipahtamaan Lahden Jalo- ja Koru- kivimessuille sekähelmimessuille.

Hauskaa viikonloppua :)14 kommenttia:

 1. Kauniisti on vanhat korut saaneet uuden elämän, mut silti tuo medaljonki huokailuttaa eniten, aivan uskomattoman söpö ilmestys!

  VastaaPoista
 2. Kannatetaan! Kyllä se onkin söötti!

  VastaaPoista
 3. Upea medaljonki! Mieli tekisi hilpaista Lahteen, mutta jäänee väliin (snif). Hienon näköisiä noista korukorjauksista tuli.

  VastaaPoista
 4. ihana, ihana, ihana medaljonki ... kuparin ja hopean yhdistelmä on kaunis !!!

  VastaaPoista
 5. Soon söötti sanon minäki!!! Tosi hienoa työtä sekä medaljonki, että korjaukset. Kateellinen oon noista Lahden messuista sulle! Hyvää viikonloppua kuitennii!

  VastaaPoista
 6. Aivan mahdottoman kaunis tuo medaljonki!

  VastaaPoista
 7. medaljonki vetää ihan sanattomaksi, suorastaan huokailuttaa kauneudellaan, siinä on kaikki kohdallaan, muotokieli, koristelu ja pinta...

  VastaaPoista
 8. Mahdottoman hieno tuo medaljonki, tykkään ihan hulluna !!

  VastaaPoista
 9. On kyllä hieno medaljonki, lasten kuvat sinne sisälle sit! Korjatut saivat hienon uuden elämän.

  VastaaPoista
 10. Tuo medaljonki on tosi kaunis. Tykkään tyylistäsi! Ja upeiksi olet saanut korut korjattua! Onko nuo jotain omia/lähipiirin koruja, joita korjaatte vai tuoko asiakkaat niitä oppilaitokselle (mietin vaan, että ei mulla ainakaan NOIN hurjassa kunnossa korut ole.. paitsi yksi rannekoru, mistä on pari lenkkiä kadoksissa, pitäisi korjauttaa...)

  heh, loppukevennys: tyttäreni kävi kysymässä, että kirjoitatko äiti satua...

  VastaaPoista
 11. Upeaa jälkeä, kovin kaunis medaljonki.

  VastaaPoista
 12. Ihanainen medaljonki! :)

  Katselin tuota kultasormusta ylävasemmalta. Sormus näyttää saaneen melkomoista kohtelua ennen korjausta. Ja noin hieno lopputulema! Upeaa korjaustyötä :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos taas ihanista kommenteistanne :) meikä on vaihteeks taas sairaana, vai liekö tässä parannuttukkaan missään vaiheessa. No, valitan että olen huonosti kommentoinut teidän blogejanne, koitan parantaa tapani.

  Sorsaska, kyllä koululle saa tuoda korjattavia, tai tehdä jopa tilaustyöpyyntöjä :) varsinkin korjattavista on aina pulaa, sillä sitä oppia me kaivataan.

  Kati, juu, tuolle antoi opettajakin jo lähes kuolemantuomion, mutta yllättävän hyvä siitä tuli :). Se on alkujaan jo niin ohutta materiaalia, että ei kestä. Opettaja jossain vaiheessa mainihti, että tuollaisia Diana -sormuksia on tehty paljon, ja että laatu heikkoa... eli niitä tulee... ja totta, tähän uraan olen jo ehtinyt KOLME tuollaista korjaamaan ;D.

  VastaaPoista