maanantai 5. maaliskuuta 2012

Toistan itseäni....

... niin korunteossa, kuin sairastelussakin! Viime viikolla iski taas tauti... ilmeisesti influenssanpoikasta, vaikka piikinkin hain... kele... alkos sit kolmas kuukaus sairastamista. Alkaa pikkuhiljaa ketuttamaan.

Kamalasti ei soffan nurkasta jaksa ylös raahautua, mutta yhdet korvikset taas väänsin, kun lenkitkin oli valmiiks taottuna:

Taotut lenkit, jossa jaspishelmet ketjun päässä, hopiaa kaikki.

Jos menis vaik tirsat ottamaan... hyvää viikonalkua kaikille!


7 kommenttia:

 1. kauniit korvikset, nuo taotut renkaat on tosi hyvännäköset :) toivotan pikaista paranemista. nää tään talven lentsut tuntuu olevan sitkeetä sorttia - ja uusivat helposti

  VastaaPoista
 2. Upeita korviksia ja pienellä muuntelulla ne ei edes ole itsensä toistamista! ;D
  Toivottavasti tauti selättyy, mä tappelen migreenin kanssa, kun ulkona on taas nii kirkasta. Mutta kyllä se tästä taas, tänään ollaan jo elävien kirjoissa. =)

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Taitaa olla perin sitkeää sairastelua likkeellä, täällä myös...Mutta ihanaa, että jaksat koruista innostua sillä hienoja korviksia olet takonut!!

  VastaaPoista
 4. Kauniit heiluvaiset! Lepäile ja juo kuumaa ja ja ja...pikaista paranemista. Itselläni ei vielä ole talviflunssaa ollut, mutta koputanpa varuiks päätä.

  VastaaPoista
 5. Paranemista sinne!!
  Taotut renkaat näyttää aina vaan hyvältä :-D

  VastaaPoista
 6. Kiitos paranemistoivotuksista :) kyllä tämä influenssaa on, kävin vallan lääkärissä varmistamassa, ja sain Tamiflu lääkityksen. Astma kun on pohjalla, puhumattakaan sairastamisputkesta, ei olis varaa enää paljon potea... Lääke ja kasa vitamiineja, jos siittä pikkuhiljaa noustas kohti vastustuskykyä!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti tauti on jo talttumaan päin!
  Korvikset on ihanat :)

  VastaaPoista