perjantai 17. helmikuuta 2012

Riviin mars...

Juu vaan, täällä taas pitkästä aikaa! Pahoittelen hiljaisuutta, mutta oma sairastelu on veroittanut voimia, mutta joskos sitä nyt oltais tolpilla *kop kop*

Koulussa jatkuu kaiverustreenit... niissä moon surkea :(

Emalointityö on edennyt suunnitelmista toteutusasteelle. Saimme siis tehtäväksi suunnitella ja valmistaa emalikorun, aiheesta, jolla on joku merkitys itselleen. Aluksi piti tehdä suunnitelmat ja piirtää esityskuva.


Juup, minähän teen Saurikin kukan :) tuo esityskuva on paremman näköinen oikeasti, tuossa ei oikein näy valot ja varjot, kun laiskuuttani kameralla näpsätty. Mutta kunhan valmistuu, näemmä vastaako toteutus yhtään suunnitelmaa :)

Mutta onpahan minulla jotain valmista esiteltävääkin :) kivenistutustreeneissä edettiin rivisormukseen, ja tämmöttinen siittä tul:

Iiihanan hempukat kivet :)
 Tämä ei männynnä ihan putkeen... eka valssatessa humpsautin lähes koko hoidon liian ohkaseks, sauma tul ihan kummaan paikkaan... mutta hätiäkö mitä... Seuraavaksi mokasin sitten mitoituksen, unohtamalla ottaa huomioon aineenvahvuuden... siittä tul sit pikkurillisormus :). Tosin jollekin sirommalle ihan normimittainen. Kolmas moka iski, kun mittasin kynsien paikkaa... mun neliö onkin suorakaide... joopas... silkkaa tyhmyyttä! Loppu sujuikin sit suht hyvin :)

Viilaaminen ja kivenistutus sujui suht mallikkaasti (no, yks kivi on vinksallaan), ja jopa kiiltoa sain pintaan :) toisen jos tekis nyt perään, niin vois olla jo parempi versio!

Ens viikolla jos sais valmiiks kartioistutussormuksen, niin olis taas aikataulussa sairastelusta huolimatta.

Hauskaa viikonloppua kaikille :) 18 kommenttia:

 1. Ihana sormus! Tosi kauniit kivet :)

  VastaaPoista
 2. Miten upea tuo sormus! Nieleskelen vaan, on se ihana <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Pahoittelen jos mahdollisesti sählään tämän kommentoinnin kanssa ja vastaus tulee ihan mihin sattuu. Tarkoitukseni oli kommentoida ihan yleisesti, että onpas söpöt kivet :D Ja onnistuneelta tuo minusta näyttää kaikista vastoinkäymisistä huolimatta! Pitäis itsekin tehdä toinen rivi-istutus, koska ite ainakin tykkäsin rivarin teosta.

   Poista
  2. Joo, sinne ihan mihin sattuuhan tämä kommentti sitten läpsähti -.- no, kaikkee ei vaan voi osata :D

   Poista
  3. Liekö väliä minne menee :) kiitos! Yllättävän hyvä siittä tuli, vaikka alku tökkis. Pitänee tosiaan se toinen tehdä vielä.

   Poista
 4. Kaunis kaunis!! Ei ulkopuolinen noita edes huomaa, noita mainitsemiasi 'virheitä'... Ainakaan kuvasta. Ihana sormus <3

  VastaaPoista
 5. upea tulos!!! tykkään yhdistelmästä hempeä väri reilunpaksuisessa sormuksessa, suorakaiteet istuu tähän hienosti ... olen itsekin taas hopeakurssilla ja arvostus osaamistasi kohtaan syntyy omasta kokemuksesta :))) mulla on jatkuvia ongelmia kommentoinnin kanssa joten olen nyt sitten nimetön rok

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimmarista tunnistaa, vaikka lopussa tulis :)kiitos!

   Poista
 6. Upea on tulos kyllä! Mahtavat hempsakat kivet. :) Ja jään innolla odottamaan millainen tulee Saurikin kukasta!

  VastaaPoista
 7. Ihanan hempeät kivet ja kyllä hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 8. Ihana hempukka-sormus.
  Odotan jännityksellä miltä valmis kukka näyttää!

  VastaaPoista
 9. "Virheistä" viis.... VOI MITEN KAUNIS TUO ONKAAN, aivan ihana!!!

  VastaaPoista
 10. Hieno sormus! Makian väriset kivet :)

  VastaaPoista
 11. Kiittää hän :) sittemmin olen suoristanut tuon repsottavan kivenkin.

  VastaaPoista