tiistai 6. joulukuuta 2011

Kultasepästä on moneksi...

... tai ainakin pitäisi olla... Meinaan meirän tarttis osata piirtää! Vetää hiljaseks... on meinaan sillä saralla taidot päässeet pahemman sorttisesti ruostumaan!

Mutta nyt kun tartti tarttua taas kynään... tuli vaan epäselvää luonnostelua... ei meinannut löytyä minkään sorttista kolmiulotteisuutta.

 Harjoittelimma esineen piirtämistä... tunnistatteko...

 Muotoja ja varjoja...

 Kuperaa ja koveraa...

Ja kaikkea siltä väliltä...

En jaksanut nuita harjotelmia skannata, mutta näette vissiin oleellisen noista näpsyistäkin. Puh ja pah... Mutta kuten opettaja lohdutti, piirtäminen ei ole pelkkää lahjakkuutta, vaan myös sinnikkään harjoittelun tulosta, ehkä tästäkin päästään kuiville!

Koulussa meillä tuli työn alle kivenistutus ja kaiverrus, mutta niissä ollaan niin alkutekijöissä, että tovin saanette odotella tuloksia.

Muutama uusi lukija on tulla tupsahtanut matkaan :) Tervetuloa!

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille :)
8 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää myös Sinulle

  VastaaPoista
 2. hyvinhän tuo näytti sujuvan! Mulle joskus yksi piirustuksenopettaja sanoi, että piirtäminen on vähän kuin urheilu: täytyy harjoitella, jotta pysyy huippuvireessä. Mulle se opetti sellaisen tekniikan, missä ei katsota ollenkaan paperiin, kyse on silmä-käsi -koordinaation harjoittamisesta. Eli otat ainakn A2 paperin eteen, sitten joku ihminen/esine ja alat piirtää näkemääsi paperille niin, että seuraat katseellasi vain näkemäsi ihmisen/esineen ääriviivoja etkä katso paperiin ollenkaan. Vasta sitten kun lopettaa, saa katsoa. Lopputulokset on aika vänkiä! Mutta sitkeällä harjoittelulla alkaa yhteistyö pään ja käden kanssa pelata!

  VastaaPoista
 3. Upeitahan nämä, kuten kaikki blogissasi :)

  VastaaPoista
 4. Erityisesti ihailin tuota kuperaa ja koveraa!

  VastaaPoista
 5. Hienostihan se näyttää sujuvan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteissta.

  Tuota ppitäisi Sorsaska kyllä kokeilla! Kaikenlainen harjoitus on kyllä hyvästä.

  VastaaPoista
 7. Hyvinhän sä osaat piirtää. Ei mitään ongelmaa. :o

  VastaaPoista