sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Verkkaista päivittelyä...

... sitähän tämä näemmä tuppaa olemaan, kun esille pääsee lähinnä koulutöitä. Mutta kaitpa sitä vois muutakin fiiliksiään päivitellä...

Mainitsinkin tuossa aiemmin, että kävimme tutustumassa Kelloseppäkoululla... tarkoituksena herätellä unohtuneita suhteita ja edistää kanssakäymistä. Ilmeisesti ennenvanhaan (mitä lie tarkoittaakaan) yhteydenpito on ollut säntillistä.


Nooh... tiedä nyt sitten, miten se suhteita edisti, sillä aavistuksen kyykytyksen makua toiminnassa oli. Meille kerrottiin, että tutustumisen lisäksi poijjaat tahtoivat kisailla kanssamme... jalkapallo-ottelun (joka ilmeisesti jonninsortin traditio) lisäksi luvassa olisi muitakin ulkolajeja.

Kouluun tutustuminen hoidettiin rivakasti (tällä tarkoitan TODELLA rivakasti...).... huoneesta toiseen edettiin joukolla ja aina oli joku hoputtamassa eteenpäin... aikastas heikko kuva jäi paikasta...

Ruokailun jälkeen meidät sitten ajettiin ulos...


... ja alkoi "leikkimielinen kisailu"... nooh, aika monesta tuntui aikalaillla muulta. Lajeina köydenvetoa, ultimatea, viilanheittoa ja jalkapalloa... Poijjaat olivat lajinsa treenanneet... tulos oli suunnilleen 6-0 heille joka lajissa.  Yllättäen... ovathan he about 90% miehiä ja meillä sama suhde toistepäin...

Mitä tuosta jäi sitten käteeen... KOSTONHALU... oi odottakaa vaan, kun meille tulette... Tätäkö se sitten on, tämä yhteydenpito?!

Nojoo... Kävinpä tänään muuten Lahden kivimessuilla, ja oi mitä ihanuuksia siellä olikaan tarjolla :) suosittelen kyllä käymään, jos sunnuntain ohjelmassa on tilaa!


Helmiä tahi kiviä ei nyt tarttunut matkaan... paree käyttää pois nuo, jotka jo varastossa ovat :) mutta muutama pikkujuttu kuitenkin:


Kirjainpunsselit mulla oli ennestäänkin, mutta nyt löytyi numerotkin... joten ostin molemmat, kokoa on 1,6mm. Putken vetäminen tökkis koulussa siihen malliin, että ostinpa kotiinkin vetoraudan ;D kohta mä oon mestari!


Mutta nyt nukkumaan :) öitä.


5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää rannekoru!

  VastaaPoista
 2. No nyt ei harmita enää niin paljon kun meidän luokka ei sinne Kelloseppäkoululle päässytkään. Olisi tosiaankin enemmän innostanut tutustuminen itse kouluun kuin tommoset "leikkimieliset" kisailut. Mutta arvaahan sen kun miehet pääsevät pelaamaan, niin tosissaan siinä ollaan ja lähes verenmaku suussa :)

  Ihailinkin tuota peikonlehtikorusarjaa vitriinissä. Tykkään kovasti :) Ja muutenkin näyttää siltä että teidän luokalta on kovia tekijöitä tulossa.

  VastaaPoista
 3. Kiittää hän :)

  Kaisa, todellakin! Ja kiitos :) aika hienoa jälkeä todella tuli monelta. Kunhan opitaan muutama juju, niin ties mitä meistä kehkeytyy :)

  VastaaPoista
 4. Todella mielenkiintoista seurata sinun polkua hienoon ammattiin. upeaa !

  VastaaPoista