keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Puuh...

... kiirusta ja väsyä... sitä tämä nyt on. Mutta en valita (paljoa), sillä olo on kotoinen tuolla koulussa! Ihana oppia uutta ja nähdä kättensä tuotoksia.

Eka työ oli tosiaan tuo hopeaveitsi ja toinen hopeinen riipus, jälleen kerran siinä piti olla sahaamista, viilaamista ja juottamista. Sain omani jo valmiiksi, ja kun vikkelä olin, niin tein samaa sarjaa sormuksenkin... huomatakseni, että aikaa on vielä pari viikkoa tekemiseen... eli työn alle pääsee seuraavaksi rannekoru :)

Koitan huomenna napsia kuvia riipuksesta ja sormuksesta, mutta tässä vähän esimakua niistä:


Elikkäs kaivelin netin ihmeellisestä maailmasta peikonlehden kuvan (oikeasta kasvista) ja piirrustelin siittä sitten tämmöttisen hahmotelman. Ja tuosta sitten edettiin, mutta siittä lisää myöhemmin :)

Tällä viikolla olemme saaneet nauttia vanhempien oppilaiden jäynistä... käynnissä on kretsiäisviikko. Kretsiäiset on tervetuliaiskaste meille uusille, ja jäynät kuuluvat siihen oleellisena osana mitä ilmeisemmin. Olemme siivonneet luokkaa uutterasti teipestä, langoista, kelmusta ym. jotka on vallan antaumuksella levitetty... tuolit on mm. kätevä niputtaa kelmun avulla isoksi vuoreksi aulaan ;D saapi nähdä mitä loppuviikko tuo tullessaan!?

Saimme eilen tilaamamme essut koululle, enää ei tarvitse pelätä paidan rei'ittämistä rikkihapolla, tai housujen polttamista juottaessa... nahkaessu on oiva suoja :)


Mutta nyt nukkumaan :)3 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla odotan mitä tuosta syntyy :)

    VastaaPoista
  2. mahtava peikonlehtipiirros ... kansa vaatii kuvia koruista !!!

    VastaaPoista