keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kun on sahattu ja viilattu...

... niin sitten juotetaan :)

Erilaisilla alustoilla, eri kokoisilla polttimilla, eri vahvuisilla metalleilla, erilaisilla juotteilla... vaihtoehtoja riittää! Ja kaikkiin on hyvä tutustua... viis vaikkei aina niin onnistu, oppiihan ainakin mikä ei toimi.

Vielä on oppimista, että sais vasurilla pidettyä juotoslankaa vakaana :)

Mutta reeniä, reeniä, eiköhän se siittä. Tässä pari tuotosta, jota tein loppuun asti:Elikkäs kupari ja messinkisormukset... keep it simple :) mutta eiköhän tästä edetä vielä pidemmälle!

Musta on oikeastaan ihanaa olla täys tumpelo, alkaa kaikki alkeista! Jano oppia on kova. Porukassa on paljon tosi taitaviakin tekijöitä, mutta samalla viivalla ollaan nyt alussa... ja mukavasti on taitavammat antaneet opastusta!

Hetken mietin itsesensuuria täälläkin, mutta toisaalta... tätä opinnäytetyötähän tämä blogi on täynnä :) näkykööt nyt kaiket kauheudet ja ihanuudet samassa! Toivon mukaan jossain vaiheessa voipi todeta kehittyneensä ja rutkasti!

Tänään aloimme työstämään hopeista paperiveistä, siittä varmaan lisää toiste :)

Öitä :)7 kommenttia:

 1. Vallan mahtavat sormukset, sanot mitä sanot! Ihana kuulla että koulussa on kivaa, ja ihan taatusti voit todeta kehittyneesi, en epäile hetkeäkään!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista seurata tätä siun opiskelijan taivalta! Eikö olekkin hyvä aloittaa ihan alkeista ei ole takana mitään vääriä tapoja jotka joskus on hankala karsia pois.
  Hyvännäköiset sormuksethan nämä ovat!

  VastaaPoista
 3. Minä tykkään. Kun en taas niistä isokivistä oikein piittää, nuo pintakuviot hivelevät jotenkin silmääni!

  VastaaPoista
 4. Hienot! Saa nähdä mitä kaikkea me vielä täällä nähdäänkin! Odotan innolla näkeväni paperiveitsen!

  VastaaPoista
 5. Uskomatonta.. Mäkin haluan sinne!!!:)
  Hienot sormukset :)

  VastaaPoista