maanantai 28. maaliskuuta 2011

Laitetaanpas arvontaa pystyyn...

... sillä tämä Saurikki -blogi täyttää 16.4.2011 vuoden :) ja lisäksi 10 000 kävijän raja napsahtaa rikki aivan näillä hetkillä!

Mietin pitkään, mitä haluaisin arpoa ja kyllä se lopulta lusikkakoruun kallistui :)

Hopealusikka, johon sahattu köynnöskuvio, punottu nahkanauha.

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki blogini ihanaiset lukijat, siis TE! Elikkäs ei tarvitse tehdä muuta kun olla ja odottaa :) jos et vielä ole lukija, kipin kapin napsauttamaan Saurikki listoille... se onnistuu tuolta yläpalkista tai vasemman laidan palkista, missä lukijat näkyvät.

Arvontaa saa kuvineen mainostaa myös kavereille :)

Arvonta on 16.4, eikun onnea kaikille :)


20 kommenttia:

 1. Piti paniikissa tarkistaa, että oonhan mä listoilla. Sitten muistin mitä kautta tänne tulin. :D No niiiii. Nyt vaan ihanaa palkintoa odottelemaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, olen siis automaattisesti mukana ;-D
  Tajuttoman kaunis tuo arvontakorusi <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiitos :) tää on mun ehdoton lemppari, iteltänikin löytyy samanmoinen, joskos pienempään lusikkaan sahattuna, tää on melkein jo jälkkärilusikka kaliiperia, tai ainakin varsin tukeva.

  VastaaPoista
 4. Pitipä klikata itseni tuohonkin lukijaksi =) Blogilistan kautta oon aikaisemmin seurannut. Kaunis on lusikka riipus, täytyykin koittaa muistaa linkittää tähän arvontaan kun päivitän omaa blogia.

  VastaaPoista
 5. Lukijana myös mukana; tää on aivan ihana

  VastaaPoista
 6. facebookin kautta lukijana....on muuten todella kauniita koruja..

  VastaaPoista
 7. Ihana koru, en ihan heti tajunnutkaan että tuo on lusikka. Tuommoinen sahaaminen on vissiin jotain haitekkia, en tajua yhtään miten tuommoinen tehdään :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille :)

  Amalia, laita ihmeessä vaan sanaa etiäpäin :)

  kaija, klikkaahan itsesi myös tämän blogin lukijaksi, Facebookissa oli juuri oma arvontansa, jonne ei blogin lukijat päässeet osalliseksi automaattisesti, joten pidetään tämä arvonta vaan blogilukijoilla tasapuolisuuden nimissä :)

  sole, ei sen suurempaa haitekkia... mutta kultasepänsahan kanssa suuresti nyhertämistä :)

  VastaaPoista
 9. Niiiin kaunis koru, hyppäsin siis mukaan:) Juu mulla ei taito tämmöisiin ihanuuksiin riitä, tyydyn siis huokailemaan ja katsomaan ihailevasti. Toivoa sopii, että olematon arpaonneni tekisi täyskäännöksen.

  VastaaPoista
 10. ...osallistuisin jos voisin...mutta kun en ole bloggerin jäsen tai mikä ikinä se onkaan, niin en ole lukijasi tuossa sivupalkissa...mutta blogilistan kautta kyllä...kelpaako se..?

  VastaaPoista
 11. Ai, se olikin läpi sahattu. Luulin että siinä oli pinnassa tuommonen kuvio. Olis pitäny katsoo suurennus samantein. No, huipputaitavaa joka tapauksessa. Voin oikein kuvitella kuinka sahanterät paukkuis poikki kun tuommoista yrittäisin :).

  VastaaPoista
 12. Sole, kyllä niitä alkuun paukkuikin ;D vaatii treeniä!

  VastaaPoista
 13. Ahkera lukija oon, mutta en saa näkyviin, oonko jo lukijana, muistaakseni olen, mutta varmuudeksi...palkinto on hieno!

  VastaaPoista
 14. Tää on kyl ihan mielettömän upee koru! Mä aion ristiä sormeni nyt ja pitää ne ristittynä kunnes arvonta on suoritettu (tai kunnes lääkäri amputoi sormeni). Ihana tämmönen skaba, jossa on automaattisesti mukana :)

  VastaaPoista
 15. Ihana koru! :P Tykkään ihan hirmuisesti:) Kuten muistakin koruistasi!

  VastaaPoista
 16. Kiitos, kiitos :)

  Kyllä sä Maati olet listoilla :)

  Onnea vaan kaikille yhtäläisesti!

  VastaaPoista
 17. Aivan ihana köynnöskuvioineen! Voin vain kuvitella mikä työ.
  Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista