sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Ny me skrympataan...

... ainakin pirun kovaan koitetaan...sillä vaikka mulla muuten ei oo mitään ongelmaa saaha asioita rypistymään, kuten tärkeät paperit, vaatteet, kirjan sivut... niin hopia ei taho rypistyä sit niin ei millään!

Sahasin kolme identtistä 2*1cm hopealätkää 0.8mm levystä ja tein niihin ripustusreiät valmiiksi, sitten eikun tohottamaan ja hapottamaan... uudestaan ja uudestaan...

Ja monen monituisen kerran, ja pienen rikkimaksakylvyn jälkeen tulos oli tällainen:


Eka tahtos sulaa vähän liikaakin, kulmat män kurttuun. Toka ei tahtonut rypistyä ei sit niin millään... ja kolmas taas kupli vähän turhankin iloseen...

Mielenkiintoinen tekniikka, joskos vallan aikaa vievä... vai teinköhän taas jotain väärin... hmm...
 
Ai niin, mulla on uusia lukijoita :) tervetuloa kaikki mukaan! Koittakaahan pistää palautetta aina silloin tällöin... niin hyvässä kuin pahassa :)
 

6 kommenttia:

 1. Skrymppaus on jännä laji. Juuri kun luulet, ettei mitään tapahdu ja tuhahdat hermostuneena, niin todellakin jotain tapahtuu! Jostain nurkasta sulaa tai palaa reikä tai jotain muuta hassua.

  Tsemppiä harjoituksiin.

  VastaaPoista
 2. Wau, nämä on hienoja! Ihan uusi laji, tehdäänkö skrymppays siis niin, että tohotetaan ja hapotetaan ja taas sama juttu??

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) juuh, just niin, jos en ihan väärässä oo... kuumennetaan lähes sulamispisteeseen, sit hapotetaan ja sama uusiks, kunnes jotain tapahtuu.

  VastaaPoista
 4. Minusta nää on kaikki onnistuneita. :) Jokaisella on oma luonteensa. Mulla käy yleensä niin että onnistun skrymppaan vahingossa.. :D

  VastaaPoista
 5. Edellisen kanssa samoilla linjoilla, omat skrymppaukset on vahingosta lähteneet :-D
  Hienoja on sun tulokset!!

  VastaaPoista
 6. Pitäähän sitä pientä jännitystä koruilussakin olla =)Ei koskaan tiedä mitä tuleman pitää. Eikös se oo tosi taidetta. Hienoja ja peroonallisia laattoja joilla oli oma tahto ;)

  VastaaPoista