perjantai 21. tammikuuta 2011

Haastetta pukkaa...

... tai liekö se pukkas, ihan ite tälläydyin mukaan :)

Elikkäs osallistuin Korukopla -bolgissa Annan heittämään haasteeseen:  hänen tekemistään upeista lasiriipuksista piti tekemän koruja... ei muita vaatimuksia :). Pakkohan  moiseen on tarrata kiinni!

Riipus on aivan upea, sulatuslasia, jossa kauniit siniset värit :)... ja siitä se idea sitten lähtikin... Löysin helmivarastoistani riipuksen sävyihin upeasti sopivia pisaran mallisia helmiä, virkkasin ne ohueen hopealankaan kiinni, ja kieputin virkkauksen löyhästi kiinni hopeapantaan, missä riipus roikkuu keskellä.

Mutta kuva kertonee enemmän, kun selitykset :)


Halusin kaulakoruun keveyttä, vaikka riipus, kooltaan 2*6cm, onkin varsin reilun kokoinen... ja kuten mun luonteeseen sopii, homma pidettiin taas simppelinä :)

Erittäin mielenkiintoinen haaste, innolla seuraan, mitä muuta saavat samasta riipuksesta luotua! Hienoja koruja on jo tullutkin, käykäähän kurkkimassa :)

15 kommenttia:

 1. pakko vielä tännekin tulla kehumaan, miten upean korun olet saanut tehtyä :D itselle ei olisi tällainen(kaan) idea tullut mieleen, joten hieno nähdä mitä muut ideoivat näistä riipuksista. kiva kun osallistuit korukopla-haasteeseen :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on... aivan IHANA !!
  Löysit upeasti nuo seuralaiset ja malli on kiva!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on KAUNIS!
  Virkkaamalla kiinnittäen sait tuohon herkkää keveyttä, ihana idea!
  Kaunis riipus pääsee loistavasti oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 4. Tanja: Todella kaunis, siro , kevyt ja niin hieno idea. :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis koru, mun lemppari haastekoruista! Vaikkakin kaikki tähänastiset korut ovat olleet kyllä upeita... Hauska nähdä, kuinka jokaisella on ihan omanlainen visio :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille :) tämä oli mukava haaste ja halusinkin tehdä jotain, mitä en vielä ollut tehnyt (eikä tietysti kukaan haastetuista), kuten nyt tuo virkkaus! Mielestäni onnistuin tavoitteissa, ja kiva huomata, että muutkin ovat samaa mieltä :).

  VastaaPoista
 7. Hieno koru! Pisarahelmet sopii tosi hyvin riipuksen kanssa yhteen.

  VastaaPoista
 8. Nappi suoritus! En kyllä olisi uskonut tuon riipuksen sopivan moiseen!Ja kuitenkin todellakin keveän näköinen!

  VastaaPoista
 9. Ihana yhdistelmä herkkyyttä noinkin ison riipuksen kaverina. Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 10. Tää on kyllä niin kaunis, ihanan kepeä ja silti näyttävä. Olematta kuitenkaan mitään liian vähän tai liikaa. Ihan täydellinen!!

  VastaaPoista
 11. Wow. Hieno! Toooooosi hieno. Noita riipuksia haasteessa katsoin ja kovin olisi ollut jumissa niiden kanssa. En ikinä olisi keksinyt mitään näin hienoa.

  Väritys on kans mahtava.

  VastaaPoista
 12. Upea! Tämä on yhtä aikaa kevyt ja näyttävä. <3

  VastaaPoista