sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Nimikorua taas pukkaa...

... sen siittä saa, kun pään aukas :) mutta nää on oikeastaan aika hauskoja! Ja ainakin mulle varsin haastavia, että miten saa kirjaimet soljumaan peräjälkeen kauniisti ja vielä näyttämäänkin oikealta! Ei aina ihan simppeliä :) ja mähän en tapaa paperille mitään sommittella, enkä rautalangalla harjoittella... joten joka vääntöä pitää miettiä tarkkaan!

Mä tässä yks päivä mietin tota korujen suunnittelua, kun en tosin yhtään tapaa niitä paperille vääntää (yhden korun muistan piirtäneeni), vaan ajatukset hahmottuu pääkopassa, ja siittä sitten lähden niitä toteuttamaan... Välillä tietysti vois hävikkiä minimoida, jos hieman enemmän visiois paperille... mutta toisaalta... en tiedä, tää vaan passaa mulle!

Mutta jos niitä ideoita edes kirjasi paperille, vois ne pysyä paremmin mielessä! Nyt ne kuningasajatukset välillä katoaa, ennenkuin ehdin niitä toteuttaa :)

Kuinkas paljon te muut piirrätte koruja? Miten suunnitteluprosessi sujuu? Kiva olis kuulla :) kertokaahan omiin blogeihinne tahi tänne tälle uteliaalle?

Mutta nyt maata :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti