sunnuntai 22. elokuuta 2010

Tök tök tökkii

Myrsky teki siis tepposia nettilinjoillammekin... ekaks vaan tökkis, nyt herkes kokonaan toimimasta... murrr... Meillä on kaapeliyhteys ja sen tsekkaaminen lie sitten hankalampaa... modeemikin piti viedä Hyvinkäälle asti testattavaks... Hesastakaan ei löydy piuhoja moiseen... No eipä nuo saaneet vielä selville, sinne se jäi lisäsyyniin. Tietäs onko vika siinä vai linjoissa... Soneran mukaan tietty modeemissa.... nooh... Lainamokkulalla surffataan nyt, eli päivitystahtiin voi tulla notkahdusta.

Korutilauksia on tullunna kivasti, vielä kun ehtis tehdä! Mukavia ja haastaviakin :) mutta niistä lisää ajallaan...

Viime yönä vääntelin hätäpäissäni likan kaverille synttärilahjaa :) ei niin, etteikö aikaa olis ollunna, mutta se odotti sitä inspiraatiota!

Aattelin, ett tuommottinen olis ihan jees käyttökoru 8veellä... ei viitti mitään kovin prameaa tehdä. Joskos se tuskin tarkoituskaan, noilla kaverisynttäreillä :) lievää snobbailua viedä kamalia käätyjä, kun muuten tuomiset tiimarikamaa... Mikä on ihan jees :) ei jaksa mitään kilpavarustelua synttäreillä! Noilla likoilla varsinkin, noi nokan koputtamisjärjestykset muotoutuu nopsaan... Inhaa, jos lahjat määräis kaverin arvon.

Likat joskus kyllä valittaa, et kaverit ei tajua, että ne niiden viemät korut on OIKEESTI hopeaa :)... no, pääasia, että malli on mieleinen! Käytettäväksi, ei vaalittavaksi, ne on tarkoitettu.

Mutta nyt tutumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti