sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Tuhertamista...


... sain haasteen, siis koruidean :) ja sitä, tai oikeastaan vaan sen mallikappaletta, olen tänään tehnyt. Ja mitä tuhertamista!! Siis taivas, ei kannattais alkaa tekemään mitään, jos ei ole tarpeita (merkataan ylös muistiinpanoksi itselle). Mutta siis tribaalikolmio -koru oli tarkoitus tehdä, valitsin kelttikolmion.

Tarkoitus oli taivutella se puolentoista millin hopealangasta, mutta kappas vaan, sitä löytys vaan 10cm pätkä... nooh, eikun millistä (joo, aika vitsi). Hyvinhän se taipus... ainoat ongelmat SIINÄ vaiheessa oli saada nuo langat kulkemaan oikeassa järjestyksessä... siinä tarvittiin sen sortin matemaattista ajattelua, että meikälikka hajos... Nooh, muutama juotos ja muutama purku, lopulta onnistui.

Mutta millisen langan takominen, siittä ei tiätty hyvää seuraa... elikkäs turhan ohkaseks män ja poks, pätkähti poikki, ei yhdestä, vaan kahdesta kohdasta.... eikun taas juottamaan. TUHERTAMISTA... lopult sain myllyyn asti, todetakseni, että poksahti taas... sitkeenä sissinä juotin TAAS! Ja eikun hapotusta ja myllytystä...

Laittelin noihin lankojen väleihin hopealenkit somisteeks... tiiä sitten miten perinteistä, mutta ihan sievää...

 
Lopulta kiitos seisoi ja rujo koru nous myllystä... EHJÄNÄ... laitoin nahkahihnat ja avot, siinä se on! Ei ihan sitä, mitä suunnittelijalla oli mielessä, mutta "hyvä" prototyyppi... tuosta jatketaan (tai sitten haudataan koko ajatus).


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti