sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Projekti...

Siis teoriassahan kaikki on helppoa, mitä sitä turhaan opettelemaan erikseen... kunhan vaan tekee!! Näin se tuppaa mun kohdalla menemään :)

Nooh, nyt sain kyselyn, onnistuisiko hopealusikasta tehdä rintakorun... no tottahan toki! Yhden olen jo aiemminkin tehnyt, lahjaksi, mutta siinä käytin valmista rintaneula aihiota, jonka vaan liimasin kiinni lusikan pesään.


Mutta nyt päätin, että haluan tehdä koko homman alusta saakka itse! Elikkäs hopealangasta ja juottamalla :)... siis eihän se nyt hankalalta näytä... pari kiepsautusta hopealankaa, pään teroitus, ja vastapalaksi lenkki. Nooh... teoria osoittautui hieman ajateltua hankalammaksi, mutta HEI, vasta mun eka yritys! Ja vaikka ite sanonkin, ei ollenkaan hullumpi eka yritykseks!!


Asiakas halusi lusikkaan sahattavaksi sydämen ja lisäksi kiinnitettäväksi punaisen helmen... en ole vielä päättänyt, tahdonko pinnasta hiotun vai jätänkö sen rosoiseksi... lusikka on elämää nähnyt :) joten kirkasta ja siloista siitä ei saa tekemälläkään... todennäköisesti hion pinnan ja kieputtelen sitten noihin reikiin ohutta hopealankaa ja punaisia helmiä... mutta se jääkööt nähtäväksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti